Handilstreytir

 
 

Vi har en 14 dages returpolitik, hvilket betyder, at du har 14 dage efter modtagelsen af din vare til at anmode om en retur.

For at være berettiget til en retur, skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt, med tags og i den originale emballage. Du skal også have kvittering eller købsbevis.

For at starte en retur kan du kontakte os på Vollabudin@mail.fo. Bemærk venligst, at returneringer skal sendes til følgende adresse: Heiðavegur 100, 600 Saltangará. Føroyar.

Hvis din retur accepteres, sender vi dig en returlabel samt instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke. Varer, der sendes tilbage til os uden først at anmode om en retur, vil ikke blive accepteret.

Du kan altid kontakte os med eventuelle spørgsmål om returnering på Vollabudin@mail.fo.

Der gælder også en 2-årig reklamationsfrist.

Skader og problemer Venligst inspicer din ordre ved modtagelsen og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og rette det.

Undtagelser / ikke-returnerbare varer Visse typer af varer kan ikke returneres, såsom forbrugsvarer (såsom mad, blomster eller planter), specialfremstillede produkter (såsom særlige bestillinger eller personlige varer) og personlig plejevarer (såsom skønhedsprodukter). Vi accepterer heller ikke returneringer af farlige materialer, brandfarlige væsker eller gasser. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om din specifikke vare.

Desværre kan vi ikke acceptere returneringer af varer på tilbud eller gavekort.

Ombytninger Den hurtigste måde at sikre, at du får det, du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returneringen er accepteret, foretage et separat køb af den nye vare.

Refusioner Vi giver besked, så snart vi har modtaget og inspiceret din retur, og lader dig vide, om refusionen blev godkendt eller ej. Hvis den godkendes, vil du automatisk blive refunderet via din originale betalingsmetode inden for 10 arbejdsdage. Husk, at det kan tage lidt tid for din bank eller kreditkortselskab at behandle og bogføre refusionen. Hvis der er gået mere end 15 arbejdsdage, siden vi har godkendt din retur, bedes du kontakte os på Vollabudin@mail.fo.

Kurvin